Beeldbank Heemkundekring 'De Plaets', Berlicum-Middelrode
 → 
 →  [Fotonummer 07271]
 

 
 

 
 

 

Uitgebreid zoeken

Fotonummer : 07271
 
Titel : De Brug Grote vlooienmarkt in Berlicum
Plaats/dorp : Berlicum
Adres (of locatie) : Hoogstraat
Datering : 11-10-1968
Bijzonderheden : Grote vlooienmark in Berlicum

In Berlicum wordt op 19 en 20 okt. a.s. een grote vlooienmarkt gehouden waarvan de baten ten goede komen aan Mej. M. v. Bussel, die in: een van de ontwikkelingslanden van Zuid-Amerika werkzaam is als vrijwilligster, en van de carnavalsstichting Den Blauwen Beer in Berlicum en Middelrode. Op initiatief en verzoek van kapelaan Stegeman wordt deze vlooienmarkt georganiseerd door de carnavalsstichting.

Zaterdag 19 okt. a.s. is er ‘s morgens van 10—12 uur gelegenheid om de „vlooien” te bezichtigen op het terrein en in de achterzaal van Herberg de Gouden Leeuw aan de Hoogstraat in Berlicum. 's Middags om 2 uur wordt de markt geopend voor 't kooplustig publiek, dat tot zes uur 's avonds van harte welkom is. Zondags is de verkoop van 12 tot 6 uur ‘savonds.
Na afloop van de vlooienmarkt wordt in Herberg de Gouden Leeuw een groot vlooienbal gehouden, waarvan de baten voor hetzelfde doel zijn.

Reeds nu zijn vele waardevolle artikelen verzameld, waarvan zelfs antiekliefhebbers zouden smullen. In de week van 7 tot 11 okt. kunnen alle inwoners van Berlicum en Middelrode hun overtollige spullen kwijt.
De organisatoren komen dan even langs om er U van te verlossen.
 
Fotograaf :
Collectie :
Rubriek : Verenigingen
Subrubriek : Carnaval
Categorie : Krantenartikel
Achterkant afbeelding :
Google Map :
 

Vorige object   Volgende object

Heeft u aanvullende informatie over bovenstaande foto?
Wij vernemen dat zeer graag van u via het  

Uitgebreid zoeken
 

Record aangepast: 25 juni 2020