Beeldbank Heemkundekring 'De Plaets', Berlicum-Middelrode
 → 
 →  [Fotonummer 07257]
 

 
 

 
 

 

Uitgebreid zoeken

Fotonummer : 07257
 
Titel : De Brug HET DORPSNEST
Plaats/dorp : Berlicum
Adres (of locatie) :
Datering : 22-03-1968
Bijzonderheden : HET DORPSNEST

Vrijdag 8 maart hield carnavalsver. 't Dorpsnest haar eerste jaarvergadering.
Hoofdschotel was ongetwijfeld de bestuursverkiezing. Na de opening door voorz. P, de Jong, kwamen verschillende belangrijke punten aan de orde. O.a. werd gesproken over 'n voetbaltournooi, welke deze vereniging op halfvasten zaterdag wil organiseren met carnavalsverenigingen uit de omliggende gemeenten. De inzet van dit tournooi is 'n fraaaie wisselbeker, welke ‘avonds door zijne doorluchtige hoogheid Prins Willem dur Urste aan de winnende club zal worden uitgereikt.
Natuurlijk was het op deze vergadering ook nakaarten over de afgelopen zotte dagen. Na de verdere agendapunten te hebben afgehandeld werd begonnen met het
kiezen van 'n nieuw bestuur. De heren A. Maurix en F. Foolen stelden zich niet meer herkiesbaar. De stemming verliep vrij vlot en zag er daarna als volgt uit: Nieuw in het bestuur waren de heren M. Schouten, D. Verhagen en G. Verhagen, terwijl de laatste de taak-als secretaris op zich nam.
De heren G. v. Gool en P. de Jong bleven hun huidige taak respectievelijk: als penningmeester en voorzitter voortzetten.
Hierna dankte de voorz. de aftredende bestuursleden; almede de andere leden voor het doen slagen van de tiener- en bejaardenmiddag, welke met de afgelopen carsnavalsdagen in „hun” nest werden gehouden. Een welkomstwoord werd gericht tot de nieuwe leden. Zij werden aangespoord om als goed lid de goed ingeslagen weg van hun vereniging te blijven volgen.
Na de gebruikelijke rondvraag werd de vergadering in ‘n prettige sfeer gesloten.
 
Fotograaf :
Collectie :
Rubriek : Verenigingen
Subrubriek : Carnaval
Categorie : Krantenartikel
Achterkant afbeelding :
Google Map :
 

Vorige object   Volgende object

Heeft u aanvullende informatie over bovenstaande foto?
Wij vernemen dat zeer graag van u via het  

Uitgebreid zoeken
 

Record aangepast: 25 juni 2020