22 jan: Historische filmavond bij het St Joris Gilde

Op woensdag 22 januari 2020 wordt in de Sint Jorishof een unieke filmavond gehouden.

We laten een selectie van interessante opnames uit de oude doos zien, waarbij het Sint Joris Gilde betrokken is geweest.

Na ontvangst met een gratis kopje koffie komen o.a. de volgende onderwerpen op het scherm: de viering 25 jaar parochie Middelrode (1975), een barbecue op boerderij Oud-Heuvel aan de Veedijk (1988),  het 375-jarig jubileum (1990) en de onthulling van het monument n.a.v. 50 jaar bevrijding (1994).

Ook zullen meer recentere beelden getoond worden o.a. van de verbouwing van de Sint Jorishof, de gildedag Hoge Schuts te Geffen, de opening van Balkum Kermis en 75 jaar bevrijding Berlicum-Middelrode.

U bent welkom vanaf 20.00 uur en de aanvang is om 20.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *